قسمت دوم بازی Ittle Dew قرار است شما را به جزیرهای ناشناخته و پر رمز و راز ببرد تا چند ساعتی با گیم پلی ساده و معماهای چالش برانگیز آن سرگرم باشید. این بازی نسبت به قسمت اول پیشرفت چشم گیری داشته و گرچه تجربهای بسیار کوتاه است، اما ارزش دارد بارها آن را از ابتدا شروع کنید؛ تجربهای شاد، در محیطی کودکانه و دوست داشتنی.
Ittle Dew 2 عنوانی در سبک اکشن ماجراجویی است که در سال 2016 و در ادامهی قسمت اول این مجموعه برای کنسولهای نسل هشتم و رایانههای شخصی منتشر شده. این بازی که به نوعی از لحاظ سبک و سیاق، یادآور عناوینی همچون Legend of Zelda است، تنها به صورت تک نفره قابل انجام بوده، داستانی بسیار ساده و کوتاه اما گیم پلی دوست داشتنی دارد. زاویه دوربین بازی نیز از بالا و به صورت ایزومتریک است.
اگر قسمت اول بازی Ittle Dew را تجربه کرده باشید یا با عناوین مشابه Legend of Zelda آشنا باشید، میدانید که این بازی فضایی فانتزی دارد؛ جهانی شکل گرفته از رنگهای شاد و ساختار گرافیکی کارتونی که در نگاه اول بسیار کودکانه به نظر میرسد. اما اگر طرفدار این دست بازیها باشید، لذت بردن از گیم پلی ساده و کند و کاو در جهان کوچک آن سن و سال نمیشناسد.
بازی در جزیرهای خیالی جریان دارد. شما کنترل دخترکی ماجراجو را به عهده دارید که قایق یا همان کلک کوچکش در این جزیره به گل نشسته و حال باید با سرک کشیدن به گوشه و کنار جزیره و جست و جو در غارها و به اصطلاح Dungeonهای آن به دنبال تکههای گمشدهی کلک بگردید و در این راه از سد دشمنان و معماهای متعدد بازی عبور کنید. بله همانطور که بالاتر اشاره کردیم داستان بازی در همین حد است و چیز بیشتری برای ارائه ندارد؛ اما از نظر بسیاری از گیمرها و منتقدین، همین هم کفایت میکند، چرا که محوریت اصلی و برگ برندهی این بازی گیم پلی دوست داشتنی آن است.
گیم پلی بازی از دو بخش مبارزه و حل پازل و معما تشکیل شده. سیستم مبارزات بازی نسبت به قسمت اول تغییرات قابل توجهی داشته. در ابتدای بازی شما تنها یک چوب دستی در اختیار دارید که با حرکات بسیار سادهی آن باید دشمنان را نابود کنید. با پیشروی در بازی، آیتمهای دیگری همچون دینامیت، چوب جادویی و شمشیر نیز پیدا میکنید. سیستم مبارزات بازی نیز دو بخش ساده دارد؛ جاخالی دادن و ضربه زدن. هرچند ممکن است در نگاه اول ساده به نظر برسد، اما زمانی که تعداد دشمنان در اطراف شما زیاد باشد شاید کمی با سختی بتوانید از سد آنها عبور کنید. با این حال حتی اگر ببازید، بازی جریمهی سنگینی برای شما در نظر نمیگیرد و تقریبا نه چیزی را از دست میدهید نه مجبور هستید از صفر شروع کنید؛ حتی معماهایی که پیش از باختن حل کردهاید همانطور حل شده باقی میمانند و فقط لازم است دشمنان قبلی را دوباره از بین ببرید.
ساختار کلی معماهای بازی هم ساده است؛ شما غالبا یا باید با استفاده از جا به جا کردن بلوکها و قطعاتی خاص، دری مخفی و یا قفل شده را باز کنید و یا دنبال شیء خاصی بگردید و آن را پیدا کنید. هرچند حل کردن برخی از همین معماهای ساده هم گاهی زمان میبرد. در واقع بازی تلاش میکند در عین سادگی کمی هم ذهن مخاطب را به چالش بکشد که در این راه موفق بوده؛ هرچند ای کاش معماهای بازی کمی تنوع بیشتری داشتند.
ایراد بزرگی که Ittle Dew 2 دارد کوتاه بودن بازی است. این بازی در طولانیترین حالت، یعنی زمانی که شما بخواهید حسابی در محیطهای مختلف بازی کند و کاو کنید و با صبر و حوصله پیش بروید، بیش از 6 ساعت طول نمیکشد. این زمان به نظر برای عنوانی که تا حدودی آن را میراثدار Legend of Zelda میدانند نکتهی منفی بزرگی محسوب میشود. با این حال ایراد دیگری به بازی نمیتوان وارد کرد؛ گیم پلی بازی ساده و جذاب است، جهان بازی به خوبی حس کنجکاوی و ماجراجویی شما را تحریک میکند و اگر به دنبال عناوینی از این دست میگردید و از قسمت اول این بازی لذت بردهاید، Ittle Dew 2 به نظر انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.