چه بازی
  • پربازدیدها
  • اخبار
  • بازی‌چین
  • مقالات
  • ویدیوها
  • ورود | ثبت‌نام
کابوس دشمن: رزم آورد

کابوس دشمن: رزم آورد

بازی تیراندازی رقابتی با گرافیک بالا

  • اکشن
15+
اکشن
۱۴۰۰
خاطره سازان ۲
Android
کابوس دشمن: رزم آورد
کابوس دشمن: رزم آورد
کابوس دشمن: رزم آورد
کابوس دشمن: رزم آورد

کابوس دشمن: رزم آورد یک بازی تیراندازی آنلاین چند نفره و جذاب است. بازی مهارت‌محور بوده و به همین دلیل بازیکنان رتبه‌بندی می‌شوند. کابوس دشمن دارای سلاح‌های متنوعی است و از اسلحه کمری و دورزن تا مسلسل‌های سنگین و سبک، شاتگان و موشک اندازهای‌های ضد تانک را شامل می‌شود. 

در این بازی باید با رقبای آنلاین مبارزه کنید و در جدول رده‌بندی، رتبه خود را افزایش دهید. بازی دارای قابلیت‌های زیادی است و تعداد زیادی شخصیت از جمله تکاوران و رزم‌یارها دارد.
تکاوران نیروهای اصلی شما هستند که در مبارزه توسط شما کنترل می‌شوند و رزم‌یارها همانطور که از نامشان پیداست در نبرد شما را یاری می‌دهند و به‌طور خودکار به دشمن حمله می‌کنند.

رقابت آنلاین هیجان‌انگیز
هر بازیکن درجه مشخصی دارد. قبل از شروع هر بازی اطلاعاتی از هر دو بازیکن نمایش داده می‌شود. بازی به این شکل است که دو بازیکن روبروی یکدیگر قرار می‌گیرند و فاصله بین آن‌ها را موانع و سنگرها پوشش می‌دهند. می‌توانید بین سنگرها جابه‌جا شوید و پشت آن‌ها پناه بگیرید.
بازی ترکیبی از سبک اکشن و استراتژی درون میدان نبرد است. در واقع استراتژی و تاکتیک‌ها در استفاده از قابلیت‌های مختلفی است که در حین رزم در اختیار هر بازیکن قرار داده می‌شود.

ارتقا و شخصی‌سازی کاراکترها
در «کابوس دشمن: رزم آورد» بازیکن می‌تواند ظاهر و لباس شخصیت‌ها را به دلخواه تغییر دهد. تکاوران و رزم‌یارها را نیز می‌توان ارتقا و آموزش داد.
می‌توانید سربازان پیاده نظام، تک تیراندازها، ربات‌ها، هلیکوپترها، تانک‌ها و ... را در ارتش خود استخدام کنید.

گرافیک خوب
بازی دارای گرافیک سه‌بعدی خوبی به نسبت دیگر بازی‌های اندرویدی است. در عین حال بدون نیاز به دانلود دیتا، تنها با دانلود 173 مگابایت به این سطح از کیفیت دسترسی خواهید یافت.
شخصیت‌ها و سلاح‌ها دارای مدل‌های دقیق و متنوعی هستند و از این حیث بازی امتیاز مثبتی می‌گیرد.
 

انجام این بازی به دلیل نمایش خشونت همراه با خون، برای ۱۵+ سال مناسب است. 

  • امکان خرید درون برنامه وجود دارد
  • نیازمند اتصال به اینترنت برای انجام بازی است
  • بازی چند نفره است

  • آنچه والدین می‌گویند: (۰ نفر)
  • آنچه کودکان می‌گویند: (۰ نفر)
هیچ نظری ثبت نشده است.
هیچ نظری ثبت نشده است.
ابتدا وارد شوید / ثبت‌نام کنید
اشتراک گذاری
افزودن به علاقمندی
چرا برای 15+ مناسب است؟
ترس
ترس
خشونت
خشونت
ناهنجاری‌های اجتماعی/دینی
ناهنجاری‌های اجتماعی/دینی
یاس و ناامیدی
یاس و ناامیدی
دخانیات
دخانیات / موادمخدر
مهارت انجام بازی
مهارت انجام بازی
بازی‌های مشابه
لاکی ماکارون (مسابقه دو)
اکشن
Bushido Bear
اکشن
تکامل
اکشن نقش آفرینی
شورش زامبی ها
اکشن
ماشین ویرانگر
اکشن مسابقه ای / رانندگی
بازگشت داوود خسته
اکشن
عملیات انهدام همراه
اکشن
بتل پارتی
اکشن
خشن ها
اکشن
Count Masters – نبرد آدمک‌ها
اکشن
ثبت شکایت از بازی
ثبت شکایت
گزارش مشکل :

پیوندهای مفید

  • بنیاد ملی بازی ها
  • درباره اسرا
  • معاونت نظارت
  • پورتال مجوزها
  • مرکز تماس و مشاوره

چه بازی

  • راهنمای بازی کارتی "بازی‌چین"
  • پربازدیدها
  • خانه
  • پیشنهاد سردبیر

درباره ما

سایت «چه بازی» مرجع معرفی بازی‌های ویدیویی در ایران است که به همت معاونت نظارت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای راه اندازی شده است. این سایت، دربرگیرنده تمام اطلاعات مورد نیاز والدین برای تهیه بازی‌های مناسب سن فرزندان است. 

کلیه حقوق برای بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای محفوظ می‌باشد.